HomeContact
Professionals

Ali Yildiz gaat met zijn dochter naar de sportschool

Ali Yildiz

Ali Yildiz: “Deniz zit veel binnen. Ik heb het niet graag als ze zomaar naar buiten gaat, want meisjes worden vaak op straat lastiggevallen. Deniz moet meer bewegen om af te vallen. Maar ze durft niet op een sport, volgens haar zijn die allemaal stom, of te moeilijk voor haar. Ik heb spijt dat ik haar niet eerder bij een club heb gedaan, want dan was ze nu al ergens goed in.”

“Mijn vrouw en ik hebben ons hoofd gebroken: hoe krijgen we haar nou aan het sporten? We kunnen het wel verplicht stellen, maar ze moet het ook leuk vinden. Anders weten we wel hoe het gaat. Dan moeten we haar er elke keer aan haar haren heen slepen."

"Ik moest toen denken aan mijn neef. Zijn beste vriend heeft een sportschool. Deniz kon gratis een keer komen kijken bij de lessen. Ze heeft een paar dingen uitgeprobeerd, maar uiteindelijk vond ze Pilates en Zumba leuk. Ik breng haar er 's avonds heen. Ik ga liefst met de auto, maar Denis wil nu liever fietsen. Als ze dat een maand volhoudt, krijgt ze namelijk meer zakgeld van mijn vrouw. De kleine beetjes helpen, roept ze dan. Ze is opeens heel gemotiveerd. Het heeft mij ook enthousiast gemaakt. Ik doe nu aan fitness.”