HomeContact
Professionals

De zoon van Ali Yildiz heeft een onzichtbaar vriendje

Ali Yildiz

De jongste zoon van Ali en Elif Yildiz heeft nogal een grote fantasie. En omdat hij flink jonger is dan zijn broer en zus, moet hij zichzelf vermaken.

Ali Yildiz: “Berkay heeft een vriendje, Mo. Ze spelen heel vaak samen. Ze houden cowboygevechten, gaan op dinojacht en vertellen elkaar verhalen onder de tafel. Dat is altijd gek om te horen, want dan snap je niet tegen wie Berkay het heeft.

Op een dag kwam ik thuis en lagen alle plantenbakken op de grond. Overal aarde en scherven. Berkay kon het helemaal uitleggen. Er was een groot gevecht geweest met de indianen. Mo had geprobeerd de pijlen te ontwijken en was op zijn buik over de vensterbank gevlogen. Ik vond het goed verteld, maar Mo bestaat dus niet. Hij is een fantasie-vriendje.

In het begin wisten we niet goed wat we ermee moesten. Berkay wil er niet aan dat Mo niet 'echt' is, maar Mo is wel vaak degene die de rommel heeft gemaakt. Dus spelen we het spelletje mee. Als Mo er een troep van maakt, dan moet hij ook helpen met opruimen! Als Mo niet helpt, moet Berkay het alleen doen.”