HomeContact
Professionals

De zoon van Michal Kowalski verveelt zich vaak

Michal Kowalski
Michal Kowalski Michal Kowalski

Michal Kowalski: “Alexander wil het liefst achter de computer om spelletjes te doen. Maar dat mag van ons maar één uur per dag. De rest van de tijd klaagt hij dan dat hij zich verveelt. De tv en de computer zijn zijn grootste hobby’s.”

“Ik zit zelf op badminton, dus ging ik wel eens met Alexander buiten badmintonnen als hij zich verveelde. Op zijn verjaardag heeft hij twee rackets gekregen. Als ik niet thuis ben, gaat hij nu zelf op straat spelen. Maar badminton is veel leuker met z’n tweeën. Eerst durfde hij niet goed andere kinderen te vragen, dus toen is Katja een keer mee gegaan langs de deuren. Nu gaat hij uit zichzelf buiten spelen, omdat hij vriendjes heeft gemaakt. Hij heeft geleerd om zichzelf te vermaken. En als hij thuis blijft zitten, komen ze hier wel aanbellen.

Op woensdagmiddag gaat Alexander sinds kort naar de knutselclub in het buurtcentrum. Michal: “Eerst zat Nadja daarop, en Alexander was altijd zó jaloers op de gekleide potjes en vliegers ze mee naar huis nam, dat hij er ook bij wilde.”