HomeContact
Professionals

Arno Kamphuis gaat ander werk doen

Arno Kamphuis
Arno Kamphuis Arno Kamphuis

“Marja en ik willen zwanger worden en het is tot nu toe niet gelukt. We zijn er achter gekomen dat er heel veel redenen voor kunnen zijn dat het nog niet raak is. Ik zit zelf op de vrachtwagen, en mijn werkomstandigheden maken het voor ons iets lastiger dan voor andere mensen."

"Door mijn baan is het moeilijk om regelmatig te sporten en kom ik soms lange tijd niet aan mijn lichaamsbeweging. Ik kan niet bij een sportclub gaan, zoals mijn vrouw. Soms rijd ik nachten door, waardoor mijn slaapritme ook niet alles is. En ze raden bijvoorbeeld aan om regelmatig seks te hebben als je vrouw het meest vruchtbaar is. Best lastig als je dan net in Duitsland zit met een vrachtwagen vol komkommers!"

"Toen we naar het kinderwensspreekuur gingen omdat het niet lukte, zeiden ze bovendien dat veel zitten slecht is voor je sperma. Met mijn baan doe ik niet anders. Ik overleg nu met mijn werkgever of ik andere transporten mag gaan doen, kortere ritjes binnen Nederland en binnen kantooruren. Ook wel handig als we wel zwanger worden.”

Deze tekst is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De persoonsgegevens zijn wel fictief.