HomeContact
Professionals

Pedro da Silva en Lin Xei (28 en 26) werden verrast met een tweeling

Lin Xei

Lin Xei: “Op de eerste echo was helemaal niet te zien dat er twee hartjes waren!
Met één waren we ook al dolgelukkig. Pas bij de volgende controle zag de verloskundige het opeens. Dat was wel schrikken. In één klap twee kinderen is wel veel. Zouden we dat wel redden? Zoveel verdienen we nu ook weer niet.”

“De zwangerschap was een hel. Ik had enorm vaak last van harde buiken, en vaak kramp in mijn benen. Soms zo erg 's nachts, dat ik de volgende dag bijna niet kon lopen. De bevalling viel dan weer heel erg mee. Ik heb mijn moeders hand fijngeknepen, maar uiteindelijk ging het heel soepel. Carol en June werden een half uur na elkaar geboren.”

“En toen hadden we opeens twee kindjes om voor te zorgen. Een hele uitdaging! Bij Carol hebben we een nageltje rood gelakt en bij June groen, want we zagen anders gewoon geen verschil. Financieel redden we het net. We hebben veel spullen gekregen van familie en vrienden. Kleertjes, een babybedje. Zo hadden we geld over om een tweelingwagentje te kopen.”

Als laatste meldt Lin met een glimlach: “Het leukste van de tweeling is om te zien hoe ze met elkaar praten, lachen en brabbelen. Ze kunnen zich echt samen vermaken.”